top of page
TALLERS PRÀCTICS

 

Proposem espais des de la pràctica on desenvolupem de manera dinàmica i participativa, l'ús  de la tècnica de la Reminiscència, generant espai per tal d’integrar-la i provant-ne els seus beneficis en primera persona. Els tallers ofereixen l’espai per donar valor a la pràctica i elements teòrics de la Reminiscència.

Les nostres propostes:

Projecte “Recordant el passat cuidem el present”

Projecte emmarcat en la European Reminiscence Network (ERN) on es treballa a través de la reminiscència amb persona gran, persona del seu entorn proper o familiar, i professional que l’acompanya. Oferim certificat de facilitador en Reminiscència (ERN) Formació teòrica de 16 hores i 8 tallers pràctics.

Reminiscència per a professionals

Taller pràctic on es posa en valor la tècnica de la Reminiscència, les habilitats que cal tenir desenvolupades i les estratègies per emprar la tècnica i trobar espais de comunicació i vincle amb persones grans a les que els professionals acompanyen. Horari a concretar amb destinataris.

Reminiscència per a familiars

Taller especialment estructurat per a familiars de persones grans, on posem en valor les estratègies de comunicació i vinculació a través d’elements que estimulen l’evocació dels records. Horari a concretar amb destinataris.

Caixes d’història de vida

Taller per desenvolupar, des de tècniques creatives, la construcció de caixes d’història de vida a partir de la narració de la pròpia novel.la de les persones participants. Horari a concretar amb destinataris.

bottom of page