top of page
SESSIONS D’ACOMPANYAMENT A PERSONES GRANS

 

Us oferim sessions d’acompanyament a persones grans desorientades mitjançant el Mètode de Validació. Els objectius d’aquest acompanyament són facilitar i mantenir la comunicació amb la persona gran desorientada i ajudar-la a cuidar de la seva autoestima. En les sessions us presentem diferents eines per mantenir la comunicació, per solucionar possibles dificultats i, en definitiva, per poder enriquir la relació amb la persona amb demència.

Les nostres propostes:

Sessions de Validació individual

La professional que realitza les sessions es reuneix amb els familiars i/o persones significatives (l’entorn) de la persona gran per realitzar un treball previ de coneixement de la persona, del seu entorn, i per compartir amb aquests alguns fonaments del Mètode de Validació i del procés a seguir. Es realitzaran sessions individualitzades amb la persona gran en el seu entorn habitual, amb la periodicitat acordada.

Sessions de Validació grupal

Sessions grupals setmanals amb un grup de persones grans desorientades d’una mateixa institució, on donar valor a les seves emocions i vivències, facilitant la comunicació amb altres persones grans desorientades i ajudant a recobrar rols que els permeint recuperar i cuidar la seva autoestima.

bottom of page